Servicii

  Transport exclusiv

  Asiguram pentru dumneavoastra autovehicule exclusive. Incarcam doar marfa dumneavoastra, cu posibilitatea sigilarii autovehiculului.

  De asemenea, putem asigura indeplinirea formalitatilor vamale in cazul in care se doreste transportul marfii in spatiul extracomunitar.

  Transport Expres

  Va putem asigura cel mai scurt timp de tranzit pentru marfa dumneavoastra. Parcul nostru auto ne permite, datorita diversitatii mijloacelor de transport, sa va oferim cel mai rapid transport adaptat caracteristicilor marfii dumneavoastra.

  Transport tip Grupaj

  Asiguram transportul in conditii de siguranta a marfii dumneavoastra, la cel mai mic pret, lucru posibil prin onorarea cu acelasi autovehicul a mai multor comenzi ce presupun transportul pe aceeasi ruta. Si in acest caz, scopul nostru este realizarea unui timp de tranzit cat mai scurt cu putinta.

  Consultanta in transporturi

  Coordonatorii nostri de logistica va stau la dispozitie cu cele mai bune solutii pentru ca marfa dumneavoastra sa fie preluata si sa ajunga in siguranta la destinatie.

  Prin intermediul parcului auto propriu si cu ajutorul unei vaste retele de colaboratori pe care ne-am creat-o de-a lungul anilor, suntem in masura sa gasim o solutie convenabila, adaptata nevoilor dumneavoastra.

  Flota Auto

  Va punem la dispozitie un parc propriu de mai mult de 10 autovehicule, la care se adauga flotele colaboratorilor nostri.

  Marfuri Transportate

  Va stam la dispozitie pentru transport de marfuri generale de la la  1 kg pana la 24 de tone.

  Zone deservite

  Oferim servicii de transport marfa in Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Austria si Germania. Suntem insa deschisi si spre alte destinatii, in functie de solicitarile clientilor.

  Localizare GPS

  Toate mijloacele de transport care efectueaza curse externe sunt dotate cu dispozitive GPS, astfel ca va putem comunica in orice moment locatia bunurilor trimise.